Ocean.ro, Frumusețea Mobilierului la Îndemâna Tuturor

Bine ați venit în lumea Ocean.ro, unde pasiunea pentru mobilier de calitate și design interior se întâlnește cu dorința de a aduce frumusețea în casele tuturor românilor.

Povestea Noastră Începând cu anul 2008, călătoria noastră a început cu un vis simplu: să oferim mobilier la comandă de calitate premium, accesibil tuturor. Am crescut alături de clienții noștri, înțelegând necesitățile și dorințele lor, ceea ce ne-a condus spre evoluția naturală către un magazin online. Astfel, Ocean.ro a luat naștere, un spațiu unde expertiza noastră în frumos este acum la dispoziția întregii Românii.

Misiunea Noastră Ne mândrim să punem la dispoziție o gamă largă de mobilier și decorațiuni, toate alese cu grijă și atenție pentru detalii. Dorim să oferim nu doar produse, ci și experiențe și amintiri frumoase, transformând fiecare casă într-un cămin cald și primitor.

Echipa Noastră Avem sediul social in Vaslui, strada Petru Rareș, nr. 264, sc. B, ap. 1, și Head Office-ul in Vaslui, strada Petru Rareș, nr. 35, unde o echipă dedicată de vânzări, marketing și callcenter lucrează neobosit pentru a se asigura că fiecare client Ocean.ro primește cel mai înalt nivel de serviciu și suport. Suntem mai mult decât un magazin, suntem o familie angajată să aducem frumosul în fiecare casă.

Angajamentul Nostru La Ocean.ro, fiecare piesă de mobilier povestește o istorie. Ne angajăm să menținem cele mai înalte standarde de calitate și design, astfel încât fiecare client să simtă că a făcut cea mai bună alegere pentru căminul său.

Vă mulțumim că ați ales Ocean.ro. Împreună, să facem fiecare casă un loc mai frumos!

 

Program Suport clienti:

Luni-Vineri: 09.00-18.00

Telefon: 0311300299

Email: comenzi@ocean.ro

Str.Petru Rares, nr. 35, Vaslui