Poate ai ceva de facut urgent cu banii si ti-ai dori sa nu platesti in momentul in care comanzi. E ok! Suportam noi toate costurile in avans catre furnizori ca tu sa te bucuri mai mult.
Poti plati cand ridici produsul din magazin/depozit sau cand ti se livreaza acasa.​​

Pe langa faptul ca te bucuri de alte lucruri pe care le poti face acum cu banii, ai si siguranta ca platesti doar cand primesti si te intelegem perfect sa procedezi asa. Intr-o lume nesigura, este bine sa iti iei masuri de siguranta si noi te sprijinim in acest sens.​

​Poti plati cash in magazin, cash la livrarea prin curier, cu cardul de debit sau de credit pe site si in magazine sau prin transfer bancar. Ai la indemana ta foarte multe optiuni ca sa iti fie atat usor cat si sigur. Bineinteles ca primesti factura, bon fiscal sau chitanta, dupa caz.
Factura o primesti odata cu mobila iar TVA-ul este deja inclus in pret.

Cash la livrare ​

​Ai o modalitate la indemana pentru a plati, atat la livrarea acasa prin curier, cat si la ridicarea produsului din depozit sau magazin, la casieria magazinului. Punctul de livrare standard pentru comenzile din magazin este depozitul iar ca sa iti ridici produsul trebuie sa platesti in magazin sau prin banca inainte de a te prezenta la depozit.
​​Indiferent de locul platii, vei primi in acelasi timp documentele legale ce atesta plata facuta.

Card de debit-credit la livrare

​​Este posibil doar pentru platile efectuate in magazin sau in site. Deocamdata nu este disponibil pentru livrarile acasa.

Plata online cu cardul

In timpul plasarii comenzii poti face plata online cu cardul printr-o conexiune de plata sigura certificata international, astfel ca platile tale se vor efectua in deplina siguranta.

Plata in rate​​

Plata in rate cu cardul este disponibila atat pe site cat si in magazine.

Tranfer bancar​​

Puteti alege sa platiti prin transfer bancar pe baza facturii proforme emise de catre operatorii nostri. Detaliile despre contul in care trebuie sa faceti plata veti gasi pe factura. 

Poate ai ceva de facut urgent cu banii si ti-ai dori sa nu platesti in momentul in care comanzi.
E ok! Suportam noi toate costurile in avans catre furnizori ca tu sa te bucuri mai mult.
Poti plati cand ridici produsul din magazin/depozit sau cand ti se livreaza acasa.

​​ Pe langa faptul ca te bucuri de alte lucruri pe care le poti face acum cu banii, ai si siguranta ca platesti doar cand primesti si te intelegem perfect sa procedezi asa. Intr-o lume nesigura, este bine sa iti iei masuri de siguranta si noi te sprijinim in acest sens.

​ ​Poti plati cash in magazin, cash la livrarea prin curier, cu cardul de debit sau de credit pe site si in magazine sau prin transfer bancar. Ai la indemana ta foarte multe optiuni ca sa iti fie atat usor cat si sigur. Bineinteles ca primesti factura, bon fiscal sau chitanta, dupa caz. Factura o primesti odata cu mobila iar TVA-ul este deja inclus in pret.


Cash la livrare ​

​Ai o modalitate la indemana pentru a plati, atat la livrarea acasa prin curier, cat si la ridicarea produsului din depozit sau magazin, la casieria magazinului. Punctul de livrare standard pentru comenzile din magazin este depozitul iar ca sa iti ridici produsul trebuie sa platesti in magazin sau prin banca inainte de a te prezenta la depozit. ​​Indiferent de locul platii, vei primi in acelasi timp documentele legale ce atesta plata facuta.

Card de debit-credit la livrare ​​

Este posibil doar pentru platile efectuate in magazin sau in site. Deocamdata nu este disponibil pentru livrarile acasa. Plata online cu cardul ​ In timpul plasarii comenzii poti face plata online cu cardul printr-o conexiune de plata sigura certificata international, astfel ca platile tale se vor efectua in deplina siguranta. Plata in rate​​ Plata in rate cu cardul este disponibila atat pe site cat si in magazine.

Tranfer bancar
​​
Puteti alege sa platiti prin transfer bancar pe baza facturii proforme emise de catre operatorii nostri. Detaliile despre contul in care trebuie sa faceti plata veti gasi pe factura.